Partner Biztonságtechnika

Üdvözöljük


MEGLÉVŐ ÉS LEENDŐ ÜGYFELEINEKET!


Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk:
Alapítóink biztonságtechnikai szakemberek, akik mindegyike 15-20 éves tapasztalattal rendelkezik a szakma különböző részterületeiben.
Ez idő alatt számos magánszemély és vállalkozás bízta ránk riasztórendszerek, megfigyelő és kamerarendszerek, rendszámfelismerő-beléptetőrendszerek tervezését, telepítését, karbantartását.

Megbízásaink döntő részét Győrben és vonzáskörzetében végeztük, de az ország más pontjairól is érkeztek hozzánk megkeresések, amiket készséggel teljesítettünk.2018-ban döntöttünk úgy, hogy ezentúl egységes márkanév alatt folytatjuk együttműködésünket, így hívtuk életre a Partner Biztonságtechnika Brandet.

Már meglévő ügyfeleink a Partner Biztonságtechnikát a megszokott, magas minőségű munkával, gyors munkavégzéssel, és ügyfélközpontú ügymenettel azonosítják.

Fontos versenyelőnyünknek tartjuk azt is, hogy cégünk vezetője aktívan részt vállal a napi teendők lebonyolításában, ezért garantálni tudjuk, hogy az elvállalt feladatok mindig az előre egyeztetett határidőn belül kerülnek kivitelezésre.

Szeretnénk megosztani Önnel egy sikertörténetet. 1999-ben egy fiatal házaspárnak vállaltunk családi házba biztonsági rendszer tervezését és telepítését, amit azóta bővítettünk és folyamatosan karbantartunk. 20 év elteltével, 2019 elején fiúgyermeküktől kaptunk megkeresést most épülő házához kamerarendszer és riasztórendszer telepítése ügyében. Számunkra ez az eset ékes példája partnereink elégedettségének.

Partnerek

Referenciáink