Biztonságtechnikai

Szolgáltatások

Bármelyik szolgáltatáson gondolkodik, keressen bennünket és vegye igénybe ingyenes, kötelezettségektől mentes helyszíni felmérésünket, ahol személyesen, a konkrétumokról tudunk egyeztetni.

Riasztórendszerek telepítése, javítása, karbantartása

Helyszíni szemlénk alkalmával felmérjük ingatlanát, vállalkozását, hogy pontos árajánlatot készíthessünk Önnek. Több modern típusú riasztórendszer közül választhat az LCD kezelőtől egészen az éritőképernyősig minden típust megtalál nálunk. A telepített riasztórendszerek mindegyike Magyar Biztosítók Országos Szövetsége (MABISZ) minősítéssel rendelkezik. Igény esetén távfelügyeleti szolgáltatással is megrendelheti a szolgáltatását, itt akár finanszírozott csomagok közül is választhat, amit partnercégeink biztosítanak. Ebben az esetben segítséget nyújtunk a döntésben, hogy melyik szolgáltatót válassza, és a szerződését is megkötheti rajtunk keresztül, így levéve az ügyintézés súlyát az Ön válláról.

Megfigyelő- és kamerarendszerek

Családi házába vagy vállalkozásába felmérjük, hogy milyen megfigyelőrendszer lenne a legideálisabb, majd segítünk a döntésben, és telepítjük Önnek a kiválasztott megfigyelőrendszert. Az élő képeket bármikor nyomon követheti telefonján keresztül, földrajzi kötöttségek nélkül. Kamerája lehet kicsi, nagy vagy akár teljesen láthatatlan is, a részletekért keressen bennünket!

Biztonságtechnikai rendszerek tervezése

Gondolkodjon előre! Ha építkezik vagy felújítást végez, akkor is kereshet minket. Segítünk, még az elején eldönteni, hogy később mire lehet szüksége és megtervezzük rendszerét. Lehetséges, hogy a teljes rendszert csak évek múlva fogja megrendelni, de a vezetékek már ott lesznek, ahol kell, így nem kell utólag bontani fúrni, faragni szép otthonában.

Rendszámfelismerő beléptető rendszerek

A beléptető rendszerekkel kialakíthatja, hogy gépkocsival csak azok hajthassanak be és ki, akik arra jogosultak, illetve visszakeresheti milyen rendszámok haladtak át a kapun, mennyi időt töltöttek a területén. Ezt összekötheti egy sorompós rendszerrel is, és akkor a technika megoldja Ön helyett a ki-be léptetést is.

Nyilvántartó és beléptető rendszerek

Szabályozhatja vállalkozásánál a ki és beléptetést. Pontosan tudhatja, ki mennyi időt töltött el a munkahelyen, akár ezzel kiváltva a munkaidő nyilvántartást is. A belépési szinteket hozzárendelheti dolgozói kártyákhoz, így azt is szabályozhatja, hogy melyik dolgozó hová kapjon hozzáférést.

Elégedett

ügyfeleink mondták